Η Εταιρεία μας προσφέρει στους συνεργάτες της ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών ώστε να καλύψει όποια ανάγκη σχετίζεται με τα προϊόντα μας.

Από την μια μεριά ο έντονος ανταγωνισμός και από την άλλη η ανάγκη για εξάπλωση στις διεθνείς αγορές υπαγορεύουν επιχειρηματικές αποφάσεις και κινήσεις που θα αναπτύξουν προϊόντα αξιόπιστα, έξυπνα, καινοτόμα, φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με πολλά διεθνή πρότυπα και οπωσδήποτε ανταγωνιστικά. Η στενή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών (πωλήσεις, marketing, πωλήσεις, Διασφάλιση Ποιότητας, Έρευνα & Ανάπτυξη κλπ) είναι απόλυτα απαραίτητη για το σκοπό αυτό.

Οι άνθρωποι της Εταιρείας μας συνεργάζονται με όλα τα τμήματα της εταιρείας του πελάτη μας ώστε να κατανοήσουμε πλήρως και χωρίς αμφιβολία το ζητούμενο αποτέλεσμα. Αυτή η συνεργασία είναι καθημερινή, δυναμική και ουσιώδης. Καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, επιθυμεί και αξίζει το δικό του προϊόν.

Έτσι λοιπόν δουλεύουμε ώστε:

  • Να έχει ο κάθε πελάτης τις δικές του προδιαγραφές και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.
  • Να κοπιάζουμε από κοινού και με κοινό συμφέρον για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τελικού προϊόντος.
  • Να σχεδιάζουμε και να αναπτύσσουμε μαζί προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τα πιο αυστηρά πρότυπα ώστε να έχουν την ικανότητα να διεισδύσουν στις διεθνείς αγορές.
  • Να έχουμε συχνές συναντήσεις στον χώρο της παραγωγής για την αντίληψη και ρεαλιστική εκτίμηση όλων των λεπτομερειών.
  • Να συμμετέχουμε συνδυασμένα σε κρίσιμες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ανάπτυξη και την εμβάθυνση των εμπορικών δραστηριοτήτων μας και την διεύρυνση των συνεργασιών.
  • Να αναπτύσσουμε brand names που συνεργάζονται και αναγνωρίζονται.
  • Να μελετάμε μαζί τα προβλήματα που θα προκύψουν, να αξιολογούμε το κόστος
    τους και να σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε την αντιμετώπιση τους.© 2022 DRALL ELLINIKI A.E.

DRALL ELLINIKI A.E.
8 Venizelou Street
145 65 Agios Stefanos Greece
PHONE: +30-210-800-4080
FAX: +30-210-800-4090
E-mail: info@drall.gr